De flexibele totaaloplossing

Recruiting is specialistisch werk dat veel tijd en aandacht vraagt. Voor jullie bedrijf is recruitment belangrijk, maar misschien mis je tijd of kennis om het op te pakken. Of wellicht beschik je over een beperkt netwerk in de procesindustrie?

Wat de reden ook is, het is van bedrijfsbelang dat jullie vacatures snel, deskundig en doordacht opgepakt worden. Bij Stael Process Recruitment kun je het recruitmentproces uitbesteden, waarbij je gebruikmaakt van de kennis en het netwerk van één vast contactpersoon voor recruitment.

Een vaste partner die de markt van de procesindustrie kent, die objectief is en de screening voor je doet. Jij houdt daarbij de regie en je hoeft zelf alleen bij de gesprekken aanwezig te zijn. Uiteindelijk wil je de beste kandidaat voor jullie vacature, met de zekerheid van een objectieve screening. Stael kan je daarbij helpen.

Ons doel is om de beste kandidaten aan jullie vacatures te verbinden!


Wat je wens bij recruitment ook is, met Recruitment as a Service (RaaS) beschik je over een recruitment partner op jullie maat en behoefte

Recruitment as a Service (RaaS) van Stael is een flexibele totaaloplossing die volledig op jullie wensen is afgestemd. Bijvoorbeeld wanneer jouw bedrijf een flexibele, fluctuerende schil heeft. Onze recruitmentspecialist regelt recruitment werkzaamheden efficiënt voor je in, bijvoorbeeld met proactieve recruiting in de markt, een objectieve eerste screening en zelfs door contact onderhouden met al jullie recruitment leveranciers.  


Voordelen

  • Exclusieve dienstverlening met de volledige inrichting van een recruitmentproces waardoor er duidelijkheid, betrokkenheid maar bovenal daadkracht is in het vinden van de juiste kandidaat met een snellere “time to hire”
  • Eén contactpersoon die alle contacten met jullie recruitmentpartners onderhoud waardoor je tijd bespaart en een gegarandeerd maximaal bereik in de (recruitment)markt behoudt.
  • Door professionele screening neemt de kans op de juiste aanname toe
  • Marktconforme afspraken met al jullie recruitmentpartners waardoor je nooit te veel betaald
  • Je kan je richten op je eigen werkzaamheden zonder daarbij de controle te verliezen over de aanwerving van jullie personeel

Bekijk onze Recruitment as a Service diensten


Daarom kiezen voor RaaS bij Stael Process Recruitment

De Stael recruitment specialisten beschikken over meer dan 30 jaar ervaring, beschikken over een uitgebreid netwerk in de procesindustrie en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen bij recruitment. Eén van de recruitmenttools die we hiervoor kunnen inzetten zijn de Persoonlijke Gedrags Profielen en Assesments van Thomas International. Stael Process Recruitment is aangesloten bij de NBBU, we werken volgens de NEN-4401 normering en we zijn SNA gecertificeerd.


Deze klanten kozen voor RaaS


Wil je weten of RaaS iets voor jullie is? Of wil je vrijblijvend praten over de mogelijkheden die RaaS kan bieden?