De totaaloplossing

Recruiting is specialistisch werk dat veel tijd en aandacht vraagt. Een gestroomlijnd recruitmentproces is belangrijk, maar misschien mis je tijd, kennis of is je netwerk beperkt.

Wat de reden ook is, het is van bedrijfsbelang dat jullie vacatures snel, deskundig en doordacht opgepakt worden. Bij STAEL Recruitment kun je het recruitmentproces geheel of gedeeltelijk uitbesteden, waarbij je gebruikmaakt van de kennis en het netwerk van een of meerdere vaste contactpersonen uit ons team.

Een vaste partner die de markt van de procesindustrie kent, die objectief is en de screening voor je doet. Jij houdt daarbij de regie en je hoeft zelf alleen bij de gesprekken aanwezig te zijn. Uiteindelijk wil je de beste kandidaat voor jullie vacature, met de zekerheid van een objectieve screening. STAEL kan je daarbij helpen.

Ons doel is om de beste kandidaten aan jullie vacatures te verbinden!


Recruitment in abonnementsvorm

We zullen gezamenlijk bepalen hoe we jullie uitdaging gaan invullen. Hierbij hanteren wij een flexibele aanpak waarbij we wekelijks kunnen bijsturen. Dit houdt in dat we makkelijk kunnen op- of afschalen, verschillende werkwijzen kunnen toepassen en dit kunnen structureren aan de hand van ons eigen recruitmentsysteem.

Hierbij heb je zekerheid van een vaste en transparante prijs voor de ondersteuning in recruitment.


Wat je wens bij recruitment ook is, met Recruitment as a Service (RaaS) beschik je over een recruitment partner op jullie maat en behoefte

Recruitment as a Service (RaaS) van Stael is een totaaloplossing die volledig op jullie wensen is afgestemd. Bijvoorbeeld wanneer jouw bedrijf een flexibele, fluctuerende schil heeft. Wij regelen operationele werkzaamheden efficiënt voor je in (bijvoorbeeld middels ons eigen geautomatiseerde recruitmentsysteem), proactieve benadering van kandidaten in de markt, een objectieve eerste screening en zelfs door contact te onderhouden met al jullie recruitment leveranciers.


Voordelen

  • Exclusieve dienstverlening met de volledige inrichting van een recruitmentproces waardoor er duidelijkheid, betrokkenheid maar bovenal daadkracht is in het vinden van de juiste kandidaat met een snellere “time to hire”.
  • Een of meerdere STAEL collega’s die alle contacten met jullie recruitmentpartners onderhouden, waardoor je tijd bespaart en een gegarandeerd maximaal bereik in de (recruitment)markt behoudt.
  • Door professionele screening neemt de kans op de juiste aanname toe.
  • Marktconforme afspraken met al jullie recruitmentpartners waardoor je nooit te veel betaald.
  • Wij maken het totale recruitmentproces inzichtelijk via ons eigen recruitmentsysteem.
  • Het opzetten van marketingcampagnes op maat.
  • Een frisse blik en energie op complexe recruitmentvraagstukken.
  • Vaste maandelijkse recruitmentkosten, waardoor je niet voor verassingen komt te staan.

Daarom kiezen voor RaaS bij Stael Process Recruitment

De STAEL Recruitment specialisten beschikken over jarenlange ervaring, een uitgebreid netwerk in de procesindustrie en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in recruitment. Eén van de recruitmenttools die we hiervoor kunnen inzetten zijn de Persoonlijke Gedrags Profielen en Assesments van Thomas International. STAEL Recruitment is aangesloten bij de NBBU, we werken volgens de NEN-4401 normering en we zijn SNA gecertificeerd.


Deze klanten kozen voor RaaS


Wil je weten of RaaS iets voor jullie is? Of wil je vrijblijvend praten over de mogelijkheden die RaaS kan bieden?