Met oog voor mensen

Met oog voor mensen, dat is waar we bij Stael Process Recruitment voor staan. Dit komt terug in onze aanpak, zowel naar opdrachtgevers als kandidaten. We werken met, voor en door mensen en geloven in een duurzame relatie op basis van vertrouwen. Want bij arbeidszaken draait het om mensen en is een persoonlijke klik vaak doorslaggevend. Lees hier wie we zijn, wat we voor jou kunnen betekenen en wat we naast Stael doen.


Stael Process Recruitment is in 2017 opgericht door Stef Aelmans. Sinds 2020 is Joep Schreurs als compagnon toegetreden, zij werkten al eerder samen. Samen hebben ze ruim 30 jaar ervaring met recruitment in de procesindustrie, waarbij ze werkervaring hebben bij technische detacherings- en projectbureaus.


“Met de dienstverlening van Stael passen we onze kennis en ervaringen uit verleden toe, maar dan op onze eigen manier. De Stael manier. Met oog voor mensen”.

  • Wij geloven in het geluk van mensen op hun plek. Zijn ze gelukkig? Dan zien we dat ze productiever en creatiever zijn, minder snel ziek zijn en meer plezier brengen.
  • Wij gaan voor de beste kandidaat. Naast de technische- en inhoudelijke vaardigheden kijken we vooral naar de persoonlijk kant. Dit weegt voor ons soms zwaarder mee dan papieren en ervaring.
  • We werken samen met en voor mensen. Gelijkwaardigheid en partnership hebben we hoog in het vaandel staan. Alleen op deze basis kunnen we er samen een succes van maken. 

Klanten van Stael omschrijven ons al no-nonsense, open, transparant en met waarde voor de relatie. Wat wij zelf vinden? Wij geloven niet in het invullen van vacatures, wel in een succesvolle bemiddeling op basis van ambities”.