Nieuw Succesvol ingevuld

Vacature

Werkvoorbereider Maintenance (M/V)
Vynova Group, Beek
Online sinds 27 augustus 2024 met referentie
Solliciteer nu!

Heb je ervaring als werkvoorbereider en kennis van werktuigbouwkundige en E/I werkzaamheden? In deze rol ben jij verantwoordelijk voor de organisatie en het toezicht op de uitvoering van onderhoud tijdens zowel geplande als lopende maintenance projecten. Daarnaast zorg je ervoor dat het door externe partijen uitgevoerde werk aan de juiste kwaliteitsstandaarden voldoet.

Werkvoorbereider Maintenance (M/V)

Wat ga je doen?

  • Jij verzorgt, naast de werkvoorbereiding W en/of E/I, de uitvoering van werkzaamheden voortvloeiend uit het benoemde onderhoud, VGM-aanpassingen en kleine projecten. Je bent betrokken bij de realisatie van als groot onderhoud en project gedefinieerde activiteiten.
  • Optreden als aanspreekpunt voor alle (in- en outside battery limits) VGM gerelateerde uitvoeringsaangelegenheden. Voor (ISBL-) onderhoudswerkzaamheden in samenspraak met de betreffende ME-er.
  • Voorbereiden en verzorgen van de oplevering van alle aan hem toegewezen projecten, zodanig dat deze kunnen plaatsvinden overeenkomstig de gestelde eisen. Dit omvat het organiseren en begeleiden van eventuele testprogramma’s bij wijzigingen in de procesapparatuur, coördineren van de overdracht van de testresultaten richting betreffende ME’er, toezien op het verhelpen van de tekortkomingen, afstemmen van OSBL-aangelegenheden met Chemelot (Landlord), zorgen voor accorderen van de as built documenten door ME-ers.
  • Jij draagt zorg voor de structuur in- en digitalisering van de voorbereidde mappen en bijbehorende documentatie.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Salarisindeling in schaal C38, een jaarsalaris variërend tussen € 51.478 en € 73.540.
  • Een leuke en uitdagende functie met veel onafhankelijkheid in een kleinere organisatie.
  • Ruimte om door te groeien en opleidingen te volgen binnen de organisatie.

Wat neem jij mee?

  • Een technische Mbo opleiding, bij voorkeur werkvoorbereider W/ E&I
  • Ervaring in een Werkvoorbereiders functie in de chemie
  • Je bent bekend met SAP-PM
  • Ervaring in uitvoerende maintenance is een pré

Over Vynova Beek

Vynova is producent van Chlooralkali producten en PVC. Het is een internationale organisatie met meer dan 1250 medewerkers. De PVC-plant van Vynova in Beek is een kleinere fabriek met ruim 100 medewerkers en produceert suspensie-PVC (S-PVC) via een polymerisatieproces. Tijdens dit proces wordt vinylchloridemonomeer (VCM) gepolymeriseerd in aanwezigheid van water en additieven. De polymerisatie vindt plaats in een serie reactoren, verdeeld over 4 productielijnen.

Er is nadrukkelijk gekozen voor een eigen onderhoudsdienst; de afdeling Maintenance. De afdeling Maintenance is onderdeel van de afdeling Maintenance & Engineering en valt onder de verantwoordelijkheid van de Manager Maintenance & Engineering. Deze geeft zowel leiding aan de gehele afdeling, zowel conceptueel alsook uitvoerend onderhoud.


Solliciteer nu!