Home » Welkom bij de eerste nieuwsbrief van STAEL!

Welkom bij de eerste nieuwsbrief van STAEL!

Wellicht dat sommige van jullie zich afvragen waarom we beginnen met een nieuwsbrief? En wat kan ik hiervan verwachten?!

De reden is simpel; naast het persoonlijke contact in de bezoeken en belletjes, een manier om jullie op de hoogte te houden van de actualiteiten binnen STAEL. Naast het bemiddelen van medewerkers zijn we ook bezig met andere activiteiten die we meer met jullie willen delen en van op de hoogte willen houden. Denk aan de aankomende verhuizing naar ons nieuwe kantoor maar ook ontwikkelingen op vlak van HR of gewoon een algemene update van wat er in een maand is gebeurd. Want dat is het doel, een maandelijkse nieuwsbrief, waarbij we bij deze dingen zullen stilstaan.

De nieuwsbrief dient ook om nieuwe medewerkers een warm welkom te heten en met jullie kennis te laten maken. Zo weet iedereen welke nieuwe medewerkers bij welke klant en project actief zijn. Mocht je elkaar dan (op hetzelfde project) tegenkomen dan maakt dat het contact in ieder geval al makkelijker.

Daarnaast merken we dat veel van onze medewerkers aan leuke, interessante projecten werken waar iets over te delen valt. Ook bij speciale gelegenheden lijkt het ons goed hierbij stil te staan en een platform voor te geven. Zo hebben sommige van jullie wellicht al de post van Peter van Sanen en Geert Cremers op LinkedIn voorbij zien komen. Als bedrijf zijn wij trots dat jullie voor ons werkzaam zijn en vertrouwen in ons hebben. Daar hopen we dan ook via deze nieuwsbrief aan bij te dragen.

De nieuwsbrief zal een aantal vaste items bevatten, zoals bijvoorbeeld: nieuwe collega’s, vacatures en medewerkers die STAEL verlaten. Daaronder valt ook een vast column voor jullie, als medewerkers. Deze column kan gaan over luchtige thema’s of actualiteiten die iemand heeft meegemaakt.

Zoals jullie kunnen lezen en mogen opmaken gaat het met name om het delen van zaken waar we als bedrijf en collega’s mee bezig zijn. Daarbij dan ook de oproep naar jullie; mocht je iets willen delen, geef dat dan bij ons aan! We zullen jullie sowieso benaderen voor interessante content maar input en ideeën zijn altijd welkom.

Samen met jullie willen we hier een succes van maken en ervoor zorgen dat de nieuwsbrief een leuk stuk is om te lezen en bij stil te staan!

Ciska, Guy, Joep en Stef