Home » Gestart op de horecaopleiding, nu stroomt hij uit als Senior Werkvoorbereider bij Sitech Services

Gestart op de horecaopleiding, nu stroomt hij uit als Senior Werkvoorbereider bij Sitech Services

Daar waar Bram in het begin van zijn carrière nog zoekende was, lijkt hij nu zijn bestemming te hebben gevonden. Na de middelbare school is Bram gestart op de horecaopleiding, maar kwam hij er al snel achter dat dit meer een hobby voor hem was. Fulltime werken in de horeca, dat was het niet.
Al snel heeft hij de keuze gemaakt om de overstap te maken naar de opleiding Logistiek management en is na het behalen van zijn diploma gestart op het HBO. Helaas was dit ook niet helemaal wat hij zocht.

Er deed zich een kans voor en Bram kon via een bekende starten bij Equans (toen Cofely). Hier heeft hij een opleiding tot flens monteur gevolgd en zo maakte hij kennis met de turnaround wereld. Tijdens zijn eerste TA was er een ad-hoc vraag naar administratieve ondersteuning van de Construction Manager en daar is Bram op ingezet. Op deze manier startte hij zijn carrière in de techniek. Op een van deze TA’s leerde Bram en Joep elkaar kennen. Zij hebben contact gehouden en uiteindelijk is Bram via Joep gestart op een project van Sabic, waar Bram zijn kennis rondom SAP op deed. Doordat hij via Joep in diverse functies gewerkt heeft, kreeg hij de mogelijkheid om uit te zoeken waar zijn interesses lagen.

Bram kreeg de kans om aan de slag te gaan als junior werkvoorbereider, hij had immers al bij de juiste bedrijven gewerkt en ervaring opgedaan met SAP. Na een interne stoomcursus bij Sabic is hij intern doorgegroeid naar TA werkvoorbereider. Na het afronden van dit project is Bram gestart bij Sitech als Maintenance Field Planner, dit is zijn huidige werkplek van waar hij uit zal stromen bij STAEL en als Senior Maintenance Field Planner in dienst zal treden bij Sitech Services.

Super om te zien dat Bram helemaal op zijn plek zit bij Sitech en dat hij nog elke dag bezig is om zich persoonlijk (verder) te ontwikkelen. Bram bedankt voor de prettige samenwerking en wij wensen je veel succes bij Sitech!

https://www.linkedin.com/in/bram-eurlings-17488887/