Home » Guy en Persoonlijk Leiderschap

Guy en Persoonlijk Leiderschap

Afgelopen 4 maanden heeft onze collega Guy geïnvesteerd in zijn persoonlijke ontwikkeling door de opleiding: Persoonlijk Leiderschap af te ronden. Deze opleiding heeft hij gevolgd via Yearth Academy.  

Guy is het afgelopen jaar intensief betrokken geweest bij een aantal Recruitment as a Service (RaaS) projecten. RaaS is een totaaloplossing waarbij het recruitmentproces van een organisatie wordt uitbesteed bij STAEL Process Recruitment. Dit is een dynamisch speelveld waarbij het belangrijk is om beslissingen te maken en prioriteiten te stellen. Zo zijn we tijdens een RaaS project soms met 6 of 7 vacatures tegelijk bezig. Tijdens deze opleiding heeft Guy handvatten aangereikt gekregen in de thema’s: talentontwikkeling, gedragspatronen, communicatiestijlen en projectmanagement. Deze kennis is direct toepasbaar tijdens de projecten die we met onze opdrachtgevers aangaan.

‘’Een waardevolle ervaring om weer terug de schoolbanken in te gaan bij Yearth. Eerlijk gezegd vond ik studeren vroeger niet zo leuk en was het uitdagend om mijn Havo en Bacheloropleiding af te ronden. Ik merk dat dit mij tegenwoordig een stuk makkelijker afgaat, juist omdat de koppeling met praktijk gelegd wordt. Jaarlijks probeer ik een interessante opleiding en/of training te volgen om me zo persoonlijk te blijven ontwikkelen. Zo blijven we in beweging. Wie had dat vroeger gedacht? ;-)’’.

Wil je nog wat meer informatie over onze RaaS aanpak? Lees dan hier verder:
https://staelrecruitment.nl/recruitment-as-a-service/

#awesome #recruitment #recruitmentasaservice