Home » Maak kennis met Sandy en Michel

Maak kennis met Sandy en Michel

De vlaggendienst van AnQore is ondersteunend aan de procesoperators van de ploegendienst. Ze voeren de taken uit die niet tijdgebonden zijn, maar hard nodig om het proces op gang te houden.
Van het regelen van de (chemische) afvalstromen, monsternames en grondstoffen toevoegen in het productieproces tot het regelen van technisch materiaal en administratieve afhandeling van vele zaken, ze doen het allemaal!

Via Guy kwam Sandy in aanraking met deze vacature. Ze wisselde haar vaste contract in en zag een mooie toekomst bij AnQore. Sandy had ervaring opgedaan in de automotive en de opleiding VAPRO-B (mechanisch) afgerond. In samenwerking met STAEL Process Recruitment kon ze in de vlaggendienst een start in de chemie maken. Michel was wel al werkzaam in een licht chemisch bedrijf maar wilde graag richting Chemelot vanwege de vele mogelijkheden. Ook voor hem was dit een mooie kans om in te stromen.

Sandy heeft haar draai inmiddels helemaal gevonden. Ze werkt nu bijna een jaar op deze afdeling en ziet binnen AnQore meerdere mogelijkheden. Zo wil ze zich graag verder ontwikkelen als chemisch procesoperator, maar het lijkt het haar ook erg interessant om zich nog meer met veiligheid bezig te gaan houden. Dit is namelijk een onderdeel wat ze interessant en belangrijk vindt.

“De afwisseling en chemische omgeving maken het werk leuk. Het is toch best imposant om in zo’n grote chemische fabriek te werken. De uitdaging zit in het scherp zijn op veiligheid”, aldus Michel. Hij werkt nu ruim 4 maanden bij AnQore en kan niet wachten om zich verder te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van interne cursussen en opleidingen, maar ook het verder aanleren van het proces.