Johan Coolen - Business Unit Manager Sitech Services:

Onderscheidend door op meerdere niveaus de organisatiedynamiek echt te willen begrijpen

Sitech Services BV
Home » Onderscheidend door op meerdere niveaus de organisatiedynamiek echt te willen begrijpen

Onze zoektocht naar talent wordt steeds moeilijker. Daarnaast ontstaat er steeds vaker een tijdelijke behoefte om de juiste professional te vinden voor een bepaalde klus of project.  De juiste kandidaat op papier heeft ook de juiste organisatie nodig om zijn talent te exploiteren. 

Dit lijken allemaal open deuren en toch maken we dagelijks mee dat we de juiste professional niet weten te vinden en wordt er kostbaar talent verspilt aan de zijde van de professional en aan de zijde van de organisatie. Inmiddels zijn we het er wel over eens dat werving en selectie een vak is. 

Binnen Stael heb ik ervaren dat zich onderscheiden door op meerdere niveaus de organisatiedynamiek echt te willen begrijpen en door af te stemmen op: organisatie context, individuele context en inhoudelijke context weten ze op een creatieve en authentieke manier invulling te geven aan onze vraag naar talent.


Meer weten

Wil je meer weten of nieuwsgierig of we ook iets voor jouw organisatie kunnen betekenen of wil je gewoon eens kennis maken neem dan contact met ons op. Samen kijken we naar de mogelijkheden en kansen. Mochten we niks voor je kunnen betekenen dan kunnen we je wellicht wel in contact brengen met andere mensen in ons netwerk.