Home » USG Industrial Utilities kiest voor STAEL Recruitment

USG Industrial Utilities kiest voor STAEL Recruitment

De afgelopen jaren zijn wij al veel voor USG Industrial Utilities (USG) aan het werk geweest. Zo hebben we al diverse vacatures op vlak van detachering, ZZP basis of op basis van Werving & Selectie vervuld. Dit jaar vervulden we al een 6-tal vacatures op Werving & Selectie basis, naast alle tijdelijke invulling van onder andere ‘De TA-boys’ en onze collega’s die hier al gedetacheerd zitten. Kortom, we hebben een goede band en fijne samenwerking met USG.

Recent heeft de recruiter van USG de organisatie verlaten en is er tijdelijke ondersteuning nodig, de nieuwe recruiter zal pas in augustus starten. Daarom werden wij benaderd om deze rol in te vullen.

Vanaf nu zijn Joep en Ciska beide een halve dag per week aanwezig op locatie van USG in Geleen. De rest van de werkzaamheden doen we vanuit ons eigen kantoor. We gaan hen ondersteunen in het sollicitatieproces vanaf het moment van vacatureplaatsing tot en met de aanname van een sollicitant, waar vervolgens de HR-collega’s van USG het weer overnemen.

Daarnaast gaan we actief werven in de markt en contacten met externe leveranciers (detacheerders/uitzendbureau’s) stroomlijnen, met als doel zo goed als mogelijk de vacatures te kunnen vervullen.

Al met al weer een hele mooie opdracht voor STAEL waar we tot ongeveer eind 2023 mee actief zullen blijven.