Over Enya

“Ik ben Enya Rouers en woon in Millen (D). In 2020 heb ik mijn opleiding managementassistente succesvol afgerond en ben ik mij gaan oriënteren op de arbeidsmarkt. Al snel merkte ik dat het stukje commercieel en sociale dienstverlening mij goed lagen en dat ik hierin wilde verder gaan. Tijdens mijn eerste stage kwam ik terecht bij een bedrijf in de procesindustrie. Ook hier merkte ik dat daar mijn interesses lagen en ik hier meer over wilde weten. In 2022 ben ik in de uitzendbranche terecht gekomen als intercedent. Hier ben ik mezelf nog meer gaan verdiepen in de procesindustrie en ben ik begonnen met het maken van de juiste match tussen vacature en kandidaat. Ik merkte dat mijn kracht ligt in resultaatgericht te werk gaan en hier haal ik ook mijn motivatie uit. Ik sta bekend als een echte samenwerker die continu streeft naar een optimale match tussen de vraag van de organisatie en het aanbod op de arbeidsmarkt.”

Passie voor sport

“Sinds kleins af aan ben ik veel bezig met sport. Ik ben begonnen met paardrijden toen ik 8 jaar was. Dit heb ik met veel plezier en passie gedaan tot mijn 18e. Hierna ben ik begonnen met fitness. Dit doe ik nog steeds zo’n 3 á 4 keer in de week met veel plezier. Ook hier ga ik resultaatgericht te werk en probeer ik het beste in mezelf naar boven te halen. Fysieke beweging in combinatie met gezonde voeding en een goede mentale gezondheid, helpen om je doelen te bereiken, daar ben ik van overtuigd!”

Hoe zit ik als persoon in elkaar?

“Als persoon ben ik een energieke vrolijke dame die altijd in is voor een praatje. Ik ben sociaal, leergierig en oprecht geïnteresseerd in mijn medemens. Mijn positieve instelling maakt mij een open persoon waarbij ik graag mensen help en ik ook graag advies geef.

Mijn vrienden zien mij dan ook als een sfeermaakster die graag naar een feestje/festival gaat of een mooie stad bezoekt. Ook ben ik een echte levensgenieter die van lekker eten en drinken houdt.”


Wil je weten op welke manieren we jou kunnen helpen, waarbij we oog voor mensen hebben?