Over Ciska

“Ik ben Ciska Schuuring en ik woon met mijn twee katten in Wehr (D). In 2022 rondde ik mijn studie ‘Human Resource Management’ op Zuyd Hogeschool in Sittard af. Tijdens mijn studie ben ik via mijn stageplekken in de technische dienstverlening terecht gekomen. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met recruitment en het HR-vak in de techniek en kreeg de mogelijkheid om te leren en werken tijdens de laatste twee jaar van mijn studie. In die periode heb ik administratief ondersteund op een grote engineering afdeling. Toen mijn studie eenmaal afgerond was merkte ik dat de techniek me aan trok. Ondanks dat ik regelmatig wat extra uitleg nodig heb over technisch inhoudelijke zaken, voel ik me thuis bij de mensen, denkwijze en cultuur in deze sector”.

Dagelijks trainen van mijn eigen paard

“In mijn vrije tijd ben ik voornamelijk te vinden tussen de paarden. Met mijn eigen paard train ik dagelijks en rij ik wedstrijden dressuur. Daarnaast kan ik enorm genieten van lekker eten, een drankje en een hoop gezelligheid, zowel in een restaurant als zelf koken”. 

Hoe zit ik als persoon in elkaar?

“Paarden zijn dieren die routine en structuur nodig hebben om goed te presteren. Daarnaast zijn geduld en goede communicatie van groot belang om tot successen te komen. Dit is terug te zien in mijn werk. Je zult in mij een enthousiast, gestructureerd en eerlijk persoon vinden.

Je kunt ervan uitgaan dat ik gedetailleerd en geduldig te werk zal gaan en de gulden middenweg zal vinden. Het leggen van verbindingen en daarmee mensen helpen op de juiste plek te komen, beschouw ik als heel dankbaar werk.”


Wil je weten op welke manieren we jou kunnen helpen, waarbij we oog voor mensen hebben?