Over Guy

“Ik ben Guy Somers en ik woon in Geleen. Na het afronden van mijn Bachelor opleiding Commerciële Economie zocht ik een baan waarin ik commerciële en sociale aspecten kon combineren. Zo kwam ik in 2015 terecht in de arbeidsbemiddeling als intercedent. Dit bleek vanaf dag één een goede keuze. Tijdens klantbezoeken kwam in aanraking met techniek en industrie. En deze wereld fascineerde mij vanaf het moment dat ik voor de eerste keer een grote industriële klant bezocht. Ik was direct onder de indruk van de machines en installaties en hoe er gewerkt werd door de werknemers. Vanaf dat moment ben ik werkzaam gebleven in de technische arbeidsbemiddeling en heb hierin nu meer dan 5 jaar ervaring opgedaan”.

Sport is essentieel voor mij

“Sport loopt als een rode draad door mijn leven. In mijn vrije tijd ben ik hier graag en veel mee bezig. Vanaf mijn 7e jaar speel ik tennis en dit heb ik altijd met veel plezier gedaan. Zowel recreatief als prestatief. Daarnaast ben ik ook regelmatig in de sportschool te vinden of in de natuur om een rondje te hardlopen of te fietsen.

Mijn gedrevenheid, doorzettingsvermogen en slecht tegen mijn verlies kunnen zie ik ook terug in mijn professionele carrière. Als ik ergens mee start dan ga ik er voor 100% voor en ben ik pas tevreden als ik deze uitdaging tot een succes kan afronden”.

Hoe zit ik als persoon in elkaar?

“Ik heb een sociaal karakter waarbij ik oprecht geïnteresseerd ben in de ander. Daarnaast ben ik leergierig, gedreven en (positief) kritisch, zowel voor een ander als voor mijzelf. Ik kan realistisch naar situaties kijken. Nakomen van afspraken vind ik belangrijk.

In mijn vrije tijd ben ik naast het sporten graag op een festival te vinden. Ik vind het geweldig om te reizen, mensen te ontmoeten, plezier te maken en tot slot hou ik van lekker eten en drinken. Lekker genieten van het leven dus”.


Wil je weten op welke manieren we jou kunnen helpen, waarbij we oog voor mensen hebben?