Over Joep

“Ik ben Joep Schreurs en woon met mijn vrouw en twee kinderen in Maastricht. Nadat ik de MTS en de HTS (Werktuigbouwkunde) heb afgerond, kwam ik al snel terecht in de arbeidsbemiddeling van technisch personeel. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in de petrochemie, olie, gas en energie”.

Niet alleen techniek

“Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat mijn interesse niet alleen uitging naar techniek. Het organiseren, samenwerken met andere partijen en het sociale aspect vond ik even belangrijk. Na twee jaar gewerkt te hebben als project engineer kwam in contact met arbeidsbemiddeling. Dit sprak mij direct aan, waarna ik aan de slag ging als accountmanager bij een detacheringsbureau. Ondertussen ben ik al vanaf 2004 actief binnen de techniekbranche, waar ik diverse functies heb gehad”,  

Hoe zit ik als persoon in elkaar?

“Ik ben sociaal, extravert, positief en enthousiast. Soms kan ik ongeduldig zijn en mij aan zaken ergeren. Verder heb Ik het hart op de tong, lach ik graag, hou van een feestje en ga er graag op uit. Wel word ik chagrijnig als ik te weinig slaap. Ik krijg energie van mensen die vooruit willen en werk graag samen, om zo de beste resultaten te halen. Plezier in mijn werk? Dat vind ik net zo belangrijk als succes”.


Wil je weten op welke manieren we jou kunnen helpen, waarbij we oog voor mensen hebben?