Over Stef

“Ik ben Stef Aelmans en ik woon met mijn vrouw en onze zoon in Maastricht. Al meer dan vijftien jaar werk ik in de personele dienstverlening van de proces- en de technische industrie. In tegenstelling tot veel recruitmentprofessionals heb ik geen technische opleiding gevolgd. Mijn achtergrond is breder, omdat ik een bedrijfskundige en een salesmanagementopleiding heb gevolgd. Ik ben nieuwsgierig van aard en heb oprechte interesse in mensen. Door veel te vragen heb ik het technische vak steeds beter leren kennen. Met deze kennis kan ik tot de kern doordringen van iemand zijn kennis, kunde en persoonlijkheid.”

Als ik maar met mensen kan werken

“Ooit had ik de ambitie om in de horeca te gaan werken en leek het mij prachtig om hotelmanager te worden van een 5 sterrenhotel. Gastvrijheid zat er bij mij namelijk altijd al in. Maar ik leerde na een aantal jaren dat mijn toekomst niet in de horeca lag. Wat dan wel? Dat wist ik toen nog niet. Na omzwervingen kwam ik erachter dat het werken met mensen mij de meeste voldoening en geluk gaf. Ik startte daarom als intercedent.”

Hoe zit ik als persoon in elkaar?

“Ik ben gedreven en enthousiast, ben rechtdoorzee en stel hoge eisen aan mijzelf. Ik bijt mij in dingen vast en kan dan soms ook ongeduldig zijn. Maar dat komt natuurlijk door mijn passie voor mijn vak. In mijn werk ben ik transparant, eerlijk en neem geen blad voor de mond.

Naast mijn werk zit ik graag op de mountainbike, lees managementboeken en heb diverse interesses zoals aandelen en crypto. Tot slot heb ik een Bourgondische levensstijl, ik ga dan ook graag op stap voor een borrel en een goed etentje met gezelschap.


Wil je weten op welke manieren we jou kunnen helpen, waarbij we oog voor mensen hebben?