Voor klanten

Waarom kiezen voor Stael?
Omdat wij 2 recruiters zijn die hun vak verstaan, de markt goed kennen en samen meer dan 30 jaar ervaring hebben in recruitment in de procesindustrie. Maar bovenal omdat we 2 hele gezellige kerels zijn die zich vastbijten in jouw vraagstuk.

Wat maakt jullie onderscheidend?
Onze diensten zijn niet onderscheidend, wel onze manier van aanpak en persoonlijkheid. Het is onze focus om een functie binnen 6 weken succesvol in te vullen. In ons werk verliezen we nooit de wens van de klant en kandidaat uit het oog; bij alles stellen we ons de vraag zou ik dit zelf ook fijn vinden als ik de opdrachtgever zou zijn

Waarom recruitment uitbesteden?
Je kan het altijd eerst zelf proberen alleen ervaring laat zien dat vanwege onze kennis, ervaring en netwerk wij sneller en goedkoper weten aan te werven. Dit klinkt misschien arrogant, (te) zelfverzekerd echter zijn dit wel de resultaten die wij samen met onze relaties weten te behalen.

Hoe gaan jullie te werk?
Na een eerste kennismaking bepalen we samen de beste koers. Wij geloven in oplossingen voor iedere situatie. Het komt zelden voor dat we je niet kunnen helpen. 

Wat maakt recruitment leuk?
Hoe cliché het ook klinkt; “De kick een functie succesvol in te vullen is de kroon op ons werk.” Wanneer klant en kandidaat 100% tevreden zijn dan hebben wij het goed gedaan. 
 
Wat is jullie belofte?

Wij garanderen dat de door ons bemiddelde mensen na een jaar nog steeds plezier hebben in hun functie en tevreden zijn over de bemiddeling.

Welke garantie geven jullie af?
Het komt zelden voor maar mocht een invulling leiden tot een teleurstelling dan stemmen we samen af over een passende oplossing. Denk hierbij onder andere aan het kosteloos overdoen van de procedure.

Wat kosten jullie?
Helaas gaat ook bij ons enkel de zon voor niks op. Standaard hanteren wij 25% W&S fee bij een succesvolle bemiddeling inclusief opstartkosten. Bij detachering werken wij conform inlenersbeloning en is daar het tarief van afhankelijk. Ervaring laat zien dat wij marktconforme tarieven hanteren.


Voor kandidaten

Wat doen jullie met mijn gegevens?
Wij doen niet aan CV schuiven! Jouw gegevens staan veilig in onze database en jij zelf bepaalt wat daar mee gebeurt. Bij eventuele passende vacatures leggen we contact met je en bepaal je zelf of je iets interessant vindt en hoe je daar mee om wil gaan.

Waarom zou ik kiezen voor Stael?
Zoek je een carrière binnen de procesindustrie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.  We hebben een groot netwerk, veel ervaring over de branche en kunnen je objectief advies geven over je carrière. Heb je interesse in andere industrieën? In dat geval delen we graag ons netwerk en brengen we je in contact met de juiste mensen. 

Waar moet ik jullie voor bellen?
Behalve voor de gezelligheid en een goede borrel kun je ons voor de volgende dingen contacteren;

  • Eerlijk advies over je carrière; binnen of buiten de procesindustrie
  • Als je op zoek bent naar een baan binnen de procesindustrie
  • Een kop koffie om eens vrijblijvend kennis te maken

Wat maakt jullie onderscheidend?
Onze diensten zijn niet onderscheidend, wel onze manier van aanpak en persoonlijkheid. Het is onze focus om een functie binnen 6 weken succesvol in te vullen.  In ons werk verliezen we nooit de wens van de klant en kandidaat uit het oog; bij alles stellen we ons de vraag zou ik dit zelf ook fijn vinden als ik in bemiddeld zou worden.

Waar moet je ons niet voor bellen?
Voor niet technische functies of functies binnen andere industrieën. Andere recruitmentbureaus kunnen je daarbij beter van dienst zijn. Wel kunnen we je advies geven over deze bureaus en mee in contact brengen… dus ook daar kan je ons toch voor bellen.

Wat kan ik verwachten?
Een eerlijk, transparant verhaal en manier van werken. Wij draaien er niet om heen en geven eerlijk, soms ongevraagd, onze mening en advies. Hierdoor weet je wat je kan verwachten en wat we voor je kunnen betekenen.